PALOTURVALLISET LIIMAT

Paloturvallisten tuotteidemme sertifikaatit

IMO B-Module

Fire Secure Mastic 1050

IMO B-Module

Fire Secure Mastic Adhesive 1027

Paloturvalliset liimamme on valmistettu laivanrakennusteollisuuden tarpeiden mukaisesti ja testattu laivanrakennusteollisuuden paloturvallisuusvaatimusdirektiivin mukaisesti. Paloturvalliset liimat täyttävät ns. huonosti liekkiä levittävän materiaalin ominaisuudet, tehden niistä erinomaisia tuotteeita myös muihin kohteisiin, joilta edellytetään IMO-luokitusta.

Paloturvallinen liimamassa ja eristeliima useiden materiaalien liimauksiin

Paloturvalliset tuotteemme soveltuvat useiden erilaisten materiaalien liimaamiseen:

  • alumiini
  • mineraali- ja kuitulevy
  • lasikuitukangas
  • fenolivaahto
  • styrox
  • betoni
  • tekstiilit

Käyttökohteisiin sisältyvät erilaiset rakennuslevyjen saumat ja raot sekä läpiviennit ja kiinnitykset. Helposti työstettävät ja hyvin tarttuvat tuotteet ovat myös päällemaalattavia, joten liimaussaumat on mahdollista peittää näkyvissä paikoissa.

Paloturvalliset liimamme

1027 – Palotuvallinen liimamassa –Vesiohenteinen, liuotinvapaa saumausmassa. Testattu laivanrakennusteollisuuden paloturvallisuusvaatimusdirektiivin mukaisesti ja se täyttää ns. huonosti liekkiä levittävän materiaalin ominaisuudet.
1050 – Paloturvallinen liima – Vesiohenteinen, liuotinvapaa eristeliima. Testattu laivanrakennusteollisuuden
paloturvallisuusvaatimusdirektiivin mukaisesti ja se täyttää ns. huonosti liekkiä
levittävän materiaalin ominaisuudet.

Neofix 6065 R Contact Adhesive – Tolueeniton, lähes n-heksaaniton, liuotintyyppinen erikoiskontaktiliima meriteollisuuden käyttöön. IMO-serfioitu liima. Testattu laivanrakennusteollisuuden paloturvallisuusvaatimusdirektiivin mukaisesti ja se täyttää ns. huonosti liekkiä levittävän materiaalin ominaisuudet.