KONTAKTILIIMAT

Tetrakem kontaktiliimat on valmistettu ensisijaisesti teollisuuden käyttötarkoituksiin, joten niiden kohdalla voit luottaa tiukkaan pitoon. Vuosien kehitystyö ja asiakkailta saatu palaute näkyy laadukkaissa kontaktiliimoissa, joiden kohdalla on huomioitu käyttökohteen lisäksi myös käyttötapa. Saatavilla on sekä hyytelömäisiä kontaktiliimoja, kuin myös ruiskutettavia tuotteita

Kontaktiliimat teollisuuden vaativaan käyttöön

Kontaktiliimamme ovat löytäneet käyttökohteensa useilta erilaisilta teollisuudenaloilta. Useiden kovien materiaalien liimauksiin tarkoitettuja tuotteitamme käytetään hyödyksi esimerkiksi

  • ajoneuvojen ja huonekalujen verhoilussa
  • autokori- ja telakkateollisuudessa
  • tuning rakentaminen
  • kenkäteollisuudessa
  • rakennus- ja saneerausmateriaaleissa

Kun tarvitset varmaa pitoa, luota Tetrakemin kontaktiliimaan!

Fintex – Kontaktiliimat

Tetrakem Neofix 1065 ja 1065R kontaktiliima – Tolueeniton, lähes n-heksaaniton, liuotintyyppinen erikoiskontaktiliima teollisuus- ja ammattikäyttöön. 1065R ruiskuliimana.
Tetrakem Neofix 1061, Tixo – Liuotintyyppinen, hyytelömäinen kontaktiliima. Vastaava kuin kontaktiliima 1065, mutta hyytelömäinen.
Tetrakem Super-Wellu 1136 verhoiluliima – Tolueeniton, lähes n-heksaaniton, liuotintyyppinen ruiskukontaktiliima vaativaan teollisuus- ja ammattikäyttöön.
Tetrakem Tetrakryl 1163 kontaktiliima – Täysin liuotinvapaa, palamaton ja myrkytön kontaktiliima. Soveltuu mm. nahan, kankaan, solukumin, lattianpäällysteiden, laminaattien, puuviilujen ym. liimaukseen.
Tetrakem erikoismuoviliima AD 1070 99AS – Erittäin nopeasti sitova liuotinohenteinen polyuretaanikontaktiliima.
Käyttökohteita ovat mm. jalkineiden, suojapeitteiden, ilmapatjojen, lelujen, sadetakkien, kumiveneiden, ajoneuvojen muovi- ja kumiosien liimaus.
Tetrakem 1076S Plastfix-kylmäaktivointiliima – Pitkän avoimen ajan omaava liuotintyyppinen polyuretaaniliima. Soveltuu PVC-muovista valmistettujen verhoilu- ja pinnoitemateriaalien, suojapeitteiden, -kuomujen, jalkineiden, ilmapatjojen, jne. liimaukseen.
Tetrakem 1075S erikoismuoviliima AD 99E – Erittäin nopeasti sitova liuotintyyppinen polyuretaaniliima. Soveltuu PVC- ja polyuretaanimuovin sekä nahan ja kankaan liimaukseen muovi-, nahka- ym. pintoihin.

Tetrakem Tetrafix Kontaktiliima 1067 – Uuden sukupolven liuotinohenteinen, kontaktiliima. Soveltuu PVC- ja polyuretaanimuovin sekä nahan ja kankaan liimaukseen muovi-, nahka- ym. pintoihin.