Lasikuituverkot

Lasikuituverkko sopii seinien ja kattojen vahvistuksiin

Lasikuituverkko muistuttaa ulkoisesti tuuletusikkuinoihin asennettavaa hyönteisverkkoa, mutta lasikuidusta valmistettu punos on suunniteltu vahvistamaan seiniä ja kattorakenteita. Lasikuituverkkojen ja pintavahvistuskankaiden avulla voidaan parantaa rappausten kestävyyttä ja sitoa halkeilleet tai hilseilevät pinnat vahinkojen leviämisen estämiseksi.


Lasikuituinen vahvisteverkko parempaan lopputulokseen

Lasikuituverkkoa voidaan käyttää rappauksen tai tasoitteen halkeilun estämisen. Se soveltuu erinomaisesti myös erilaisten valumassojen lujuuden ja kiinnittymisen parantamiseen esimerkiksi lattioita rakentaessa.

Lasikuituverkoistamme löytyy tuotteita sisä- ja ulkokäyttöön. Tutustu tuotteisiin tarkemmin ja kysy lisää, mikäli haluat varmistaa niiden käyttökelpoisuuden työkohteessasi!

Fintex – Lasikuituverkot

Fintex rappausverkko – Alkalisuojattu lasikuituinen rappausverkko ja/tai lattiaverkko ulko- ja sisäkäyttöön.

Vahvisteverkko estämään rappauksen tai tasoitteen halkeilua ja/tai parantamaan valumassan lujuutta ja kiinnittymistä. Perinteiseen rappaukseen, ohutrappaukseen, eristerappaukseen sekä valettavien lattiapintojen halkeilun estoon ja lujittamiseen. Seinä- ja lattiapinnoille. Kiinnitys rappauslaastilla.

Koot: 4×4 mm ja 9×9 mm.

Ulkorappauskulma 2,50 mm

90109 Fintex Valu