Deprecated: Function create_function() is deprecated in /biz/1/fintefi/html/wp-content/plugins/Page Builder Everywhere/parts/layout-widget.php on line 112

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /biz/1/fintefi/html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 2597
Lasikuituverkko | Fintex

Lasikuituverkot

Lasikuituverkko sopii seinien ja kattojen vahvistuksiin

Lasikuituverkko muistuttaa ulkoisesti tuuletusikkuinoihin asennettavaa hyönteisverkkoa, mutta lasikuidusta valmistettu punos on suunniteltu vahvistamaan seiniä ja kattorakenteita. Lasikuituverkkojen ja pintavahvistuskankaiden avulla voidaan parantaa rappausten kestävyyttä ja sitoa halkeilleet tai hilseilevät pinnat vahinkojen leviämisen estämiseksi.


Lasikuituinen vahvisteverkko parempaan lopputulokseen

Lasikuituverkkoa voidaan käyttää rappauksen tai tasoitteen halkeilun estämisen. Se soveltuu erinomaisesti myös erilaisten valumassojen lujuuden ja kiinnittymisen parantamiseen esimerkiksi lattioita rakentaessa.

Lasikuituverkoistamme löytyy tuotteita sisä- ja ulkokäyttöön. Tutustu tuotteisiin tarkemmin ja kysy lisää, mikäli haluat varmistaa niiden käyttökelpoisuuden työkohteessasi!

Fintex – Lasikuituverkot

Fintex rappausverkko – Alkalisuojattu lasikuituinen rappausverkko ja/tai lattiaverkko ulko- ja sisäkäyttöön.

Vahvisteverkko estämään rappauksen tai tasoitteen halkeilua ja/tai parantamaan valumassan lujuutta ja kiinnittymistä. Perinteiseen rappaukseen, ohutrappaukseen, eristerappaukseen sekä valettavien lattiapintojen halkeilun estoon ja lujittamiseen. Seinä- ja lattiapinnoille. Kiinnitys rappauslaastilla.

Koot: 4×4 mm ja 9×9 mm.

Ulkorappauskulma 2,50 mm

90109 Fintex Valuverkko F120 40×40 mm – ABS-vahvistettu alkalin kestävä lasikuituverkko lattiavalujen vahvistamiseen ja halkeilun estämiseen.
Fintex 90050 pintavahvistuskangas – Seinien ja kattojen vahvistuksiin ja korjauksiin sisätiloissa. Sitoo halkeilleet rappauspinnat sekä hilseilevät maalipinnat.
90131 – Fintex rappausverkko 4x4mm sisä- ja ulkokäyttöön. Alkalinkestävä.
90108 – Fintex rappaus ja tasoiteverkko 9x9mm ulko- ja sisäkäyttöön. Valu- ja rappauspintojen vahvistamiseen. Alkalinkestävä.
90108g Fintex rappaus- ja tasoiteverkko liimapinnalla – 10x10mm ulko- ja sisäkäyttöön. Valu- ja rappauspintojen vahvistamiseen. Alkalinkestävä.