VESIOHENTEISET ULKOMAALIT

Fintexin vesiohenteiset ulkomaalit tarjoavat erinomaisia maalausominaisuuksia sekä rakennusteollisuudelle, että kotimaalareille. Hengittävät vesiohenteiset maalit ovat nykyään tyypillinen valinta etenkin uudisrakennuksissa helppokäyttöisyytensä ja kestävyytensä ansiosta. Liuotinohenteisiin maaleihin verrattuna vesiohenteiset maalit säilyttävät kiiltonsa ja värinsä kauemmin.

Vesiohenteiset maalit kaikkiin ulkomaalaustarpeisiin

Vesiohenteisten ulkomaalien valikoimamme kattaa perinteiset talomaalit ja punamultamaalit, sekä erityistarkoitukseen suunnitellut tuotteet. Tuotevalikoimastamme löydät esimerkiksi sokkeleiden tai tiili- ja peltikattojen maalaamiseen tarkoitetut maalit sekä, ruohokenttien merkintämaalin urheilukenttien ylläpitoon. Kaikki vesiohenteiset ulkomaalimme ovat luonnollisesti suunniteltu kestämään säiden vaihtelua ja tarjoamaan kestävää pintaa ulkorakennuksille tai muille maalattaville kohteille.

Muistathan, että uudelleenmaalattavissa kohteissa on syytä varmistua vanhan maalin tyypistä. Vesiohenteisen maalin päälle voidaan maalata vain vesiohenteista maalia, kun taas liuotinohenteisen maalin päälle sopii sekä liuotinohenteinen, että vesiohenteinen maali.

Tutustu vesiohenteisiin ulkomaaleihimme

Suvi Talomaali – Korkealaatuinen, helposti maalattava puolihimmeä moniteho-akrylaatti. Maalin levitys, tartunta ja tunkeutuvuus ovat huipputasoa. Tuote ei muodosta muovimaista kalvoa vaan säilyttää puun luonnollisen näköisenä pitkään.

Suvi Lux – Puolikiiltävä monitehotäysakrylaattitalomaali. Hyvät maalausominaisuudet. Säilyttää ja suojaa pintaa pitkään kosteudelta, lialta ja UV-säteilyltä. Erittäin hyvä tartunta. Hyvä peittokyky.
Pispala Punamaali – Vesiohenteinen, öljypohjainen punamaali. Pispala jättää ulkorakennukseen kauniin punaisen pinnan. Se punaisempi vaihtoehto!
Fintex Talomaali – Pellavaöljyemulsiota sisältävä akrylaattilateksimaali ulkomaalaukseen.
Fintex Peltikattomaali – Vesiohenteinen, elastinen akrylaattimaali peltikattojen maalaukseen.
Korrox Akva ruosteenestopohjamaali – Aktiivista ruosteenestopigmenttiä sisältävä vesiohenteinen vaaleanharmaa ruosteenestopohjamaali. Soveltuu sinkityille peltipinnoille, teräsrakenteille, portaat, kaiteet, vesikourut, vesipellit, ilmastointiputket sisä- ja ulkotiloissa. Soveltuu käytettäväksi pohjamaaliksi ulko- ja sisämaalauksiin
Fintex Sokkelimaali – Täyshimmeä vesiohenteinen akrylaattilateksimaali sokkelien maalaamiseen.
Tarmo Tiilikattomaali – Vesiohenteinen akrylaattimaali kiviaineskatoille. Soveltuu tiili- ja mineriittikatoille, kuitukivi/varttikatteille ja kiviaineksella pinnoitetuille huopakatteille. Erinomainen UV-kesto. Sisältää aktiivisia ruosteenestopigmenttejä. Soveltuu myös aikaisemmin maalatuille kattopinnoille.
Grasshopper Ruohokenttien merkintämaali – Jalkapallo- ja muiden nurmikenttien merkitsemiseen käytettävä erikoismaali. Tuote kestää erittäin hyvin sadetta ja on helppokäyttöinen. Vain ammattikäyttöön.
Woodtex Peittopinnoite – Vesiohenteinen peittopinnoite. Säilyttää puun luonnollisen pintakuvioinnin. Woodtex Peittopinnoite suojaa puuta muodostamalla kalvon joka estää käsiteltyä pintaa likaantumasta sekä kastumasta. Tuote sisältää pintasäilytysaineen, joka estää homeen kasvua maalipinnalla.

Ovika Titan Ovi- ja Ikkunamaali – Vesiohenteinen, nopeasti kuivuva, uv-suojattu kellastumaton, kova ja kestävä ja hyvin tasoittuva puolikiiltävä kalustemaali ulko- ja sisätiloihin. A-pohja valkoinen maali, C-pohja maitomainen vaalea maali, kuivuttuaan kirkas.

Fintex Silikaattipohjuste
Valkoinen käyttövalmis vesiohenteinen silikaattimaalin pohjuste betoni-, kalkki-, kalkkisementti-, tiili-, harkko- ja muiden mineraalipohjaisten alustojen pohjustamiseen ennen maalausta.
Kuivuttuaan väritön. Sisä- ja ulkokäyttöön.

Fintex Silikaattimaali –
Täyshimmeä vesiohenteinen silikaattimaali betoni-, kalkki-, kalkkisementti-, tiili-, harkko- ja muiden
mineraalipohjaisten alustojen maalaamiseen. Maalissa A-, B-, ja C-pohja. Erillinen pohjuste.