PUUSEPÄNTEOLLISUUDEN MAALIT JA LAKAT

Maalit ja lakat puusepänteollisuudelle

Puusepänteollisuudessa tuotteiden huolellinen pintaviimeistely on kaikki kaikessa laadukkaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Puusepänteollisuuteen tarkoitetut maalimme ja lakkamme on valmistettu noudattaen toimialan korkeita laatuvaatimuksia. Tuotteiden käyttökohteet vaihtelevat kalusteiden, sisätilojen sekä puurakenteiden ja -puupintojen välillä.

Tutustu puusepänteollisuuden maaleihin ja lakkoihin tarkemmin oheisen esitteemme kautta. Saat lisätietoa tuotteistamme alapuolelta.

Puusepänteollisuuden tuotteet

Barokki 1010 Saunavaha – Kaunista pintaa pienellä vaivalla! Sävytettävä parafiinivaha. Myrkytön. Käyttökohteina saunat, lauteet, kodinhoitohuoneet, asuintilat ja työtasot sekä puusepänteollisuus.
211 NC Speed Sealer – Pohjalakka – Yksikomponenttinen, nopeasti kuivuva pohjalakka. Hyvin täyttävä ja helposti hiottava. Käyttökohteet: Huonekalut, listat, kalusteet, ovet yms. puupinnat sisällä.

212 LVC NC-speed Nitroselluloosalakka – Perinteinen korkealuokkainen nitroselluloosalakka. Erittäin nopea puupintojen lakka, joka antaa tyylikkään ja puun luonnollisen lämmön säilyttävän kovan lakkapinnan.

Kiiltoasteet: pk ja k

LVC Final Uretaanialkydilakka – Kovanluokan uretaanialkydilakka sisä- ja ulkokäyttöön. Soveltuu lattioihin, kalusteisiin, koriste-esineisiin, veneisiin, ikkunoihin ym. Kiiltoasteet: ph, pk ja k

ACRYLINE TOP 555 LAKKA – Huippunykyaikainen vesiohenteinen, kovapintainen, hyvintäyttävä, nopeasti kuivuva, ruiskupintalakka. Lakkapinta on erittäin kulutuksen kestävä. Käyttökohteina kaikki puupinnat sisätiloissa myöd lattiat. Lakkaat sitten keittiönpöytää tai puuportaita valintasi on ACRYLINE TOP 555.

ACRYLINE TOP 559 LAKKA – Vesiohenteinen antimikrobinen kovapintainen akrylaattilakka. Nopeasti kuivuva ja hyvin pinottavissa. Puuportaat, -kalusteet ja -lattiat, parketit, puulistat ja –ovet sekä MDF- ja kuitulevypinnat sisätiloissa. 

Acryline top 600 – Huippunykyaikainen vesiohenteinen puu- ja levypintojen maali. Tuote muodostaa erittäin kulutuskestävän pinnan ja on helppokäyttöinen. Laajat käyttökohteet mm. ovet, listat, karmit, portaat ja kaikki puusepäntuotteet ruokapöydistä lipastoihin. Todellinen vaihtoehto perinteisille katalyyteille

Nav-maali – Erittäin nopeas kuivuva nitroselluloosamaali. Huonekalut, kalusteet ym. puu- ja puulevypinnat sisällä.

412 WoodPro NV-hiontamaali – Nopeasti kuivuva NAV-maalin pohjamaali.

403 – Ovika Uretaanialkydimaali – Aromaattivapaa 100% uretaanialkydimaali betoni-, puu-, lasikuitu- ja metallipinnoille. Tuotteella on erittäin laajat käyttöalueet niin ulkona kuin sisällä. Tuotteen suurimpina käyttökoheina ovat betoni- ja puulattiat sekä ovet, listat ja ikkunat.