Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/fintefi/html/wp-content/plugins/Page Builder Everywhere/parts/layout-widget.php on line 112
Vesiohenteiset sisämaalit | Fintex

VESIOHENTEISET SISÄMAALIT

Vesiohenteiset sisämaalit soveltuvat erinomaisesti sisätiloissa tehtäviin maalaustöihin, etenkin, jos maalattava tila on heikosti ilmastoitu. Vesiohenteiset sisämaalit eivät tuota voimakkaita hajuja maalatessa. Tällöin esimerkiksi maalattava asuinkiinteistö säilyy asuttavana maalauksen ajan, eikä maalauksen ajaksi tarvitse välttämättä yhtä voimakkaita hengityssuojia muihin vaihtoehtoihin verrattuna.

Vesiohenteiset sisämaalit seinille, katoille ja kalusteille

Fintexin vesiohenteisten sisämaalien valikoimasta löytyy useita erityiskäyttöön tarkoitettuja maaleja, joiden suunnittelussa ja valmistuksessa on kuunneltu rakennusalan ammattilaisten toiveita. Maaleja löytyy sisäseinien ja kattojen pohjustuksiin ja pintamaalauksiin, tarpeen mukaan myös paikkoihin, joissa maalipinnan kulutuksenkestävyys on olennaista. Sisustus- ja pintamaaliemme lisäksi valikoimastamme löydätte myös Barokki kalustemaalia, joka soveltuu kalusteiden maalaamisen lisäksi esimerkiksi ovien ja listojen maalaamiseen.

Hygieeniset ja antimikrobiset sisämaalit

Fintexin homeStop -tuoteperheeseen kuuluvat pintamaalit on suunniteltu erityisesti hygienisten sisätilojen maalaamiseen. Rajuakin kulutusta kestävät akrylaattilateksimaalit soveltuvat etenkin terveyskeskusten ja sairaaloiden rakentamisessa tai remontonnissa käytettäväksi.

Tutustu vesiohenteisiin sisämaaleihimme tarkemmin

670 Barokki kalustemaali – Uuden sukupolven huippunykyaikainen sideaine takaa korkea- luokkaisen lopputuloksen. Maali on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi ja se omaa monipuoliset levitys- ominaisuudet. Käyttökohteina kalusteet, ovet, listat, patterit yms. Pinnat myös kosteissa tiloissa.
668 Barokki Tartuntapohjamaali – Uuden sukupolven vesiohenteinen täyttävä pohjamaali. Erinomainen tarttuvuus erilaisiin pintoihin mm. lakkapinnat. Hyvä hiottavuus.
5011 Fintex Katto Plus – Täyshimmeä kertapeittävä kattomaali.
5002 Fintex 2 – Täyshimmeä vesiohenteinen akrylaattimaali, sisäkattojen ja seinien pohjamaali. Voidaan käyttää pintamaalina rasitusluokkaan I kuuluvissa tiloissa.
5007 Fintex 7 – Himmeä vesiohenteinen akrylaattimaali sisätilojen kattoihin ja seiniin.
5020 Fintex 20 – Akrylaattimaali sisätilojen kattoihin ja seiniin. Erinomainen pesunkesto.
5025 Fintex KSM 25 pintamaali – Rajua kulutusta kestävä vesiohenteinen akrylaattimaali. Liuotteeton.
5325 Fintex KSM 25 TetraStop – Antimikrobinen maali – Fintex KSM 25 maali saatavilla nyt myös antimikrobisena!
5309 Fintex Satin TetraStop – Täyshimmeä vesiohenteinen akrylaattimaali. Pesunkestävä kuivien tilojen maali.
5008 Fintex Stoppari – Vesiohenteinen eristävä erikoisakrylaattimaali erittäin vaativiin korjauksiin.
1370 LVC KOTI 3 – Täyshimmeä, vesiohenteinen maalarinvalkoinen akrylaattidispersio. Sisäseinien pohjamaali ja -kattojen pintamaali.
1372 LVC KOTI 7 – Himmeä , vesiohenteinen maalarinvalkoinen akrylaattidispersio. Sisäseinien ja -kattojen pintamaali.
1374 LVC KOTI 20 – Puolihimmeä , vesiohenteinen maalarinvalkoinen akrylaattidispersio. Sisäseinien pesunkestävä pintamaali.

Ovika Titan Ovi- ja Ikkunamaali – Vesiohenteinen, nopeasti kuivuva, uv-suojattu kellastumaton, kova ja kestävä ja hyvin tasoittuva puolikiiltävä kalustemaali ulko- ja sisätiloihin. A-pohja valkoinen maali, C-pohja maitomainen vaalea maali, kuivuttuaan kirkas.

LVC-sarja

726 LVC 3 Katto- ja pohjamaali himmeä

Täyshimmeä vesiohenteinen akrylaattidispersiomaali.

Sisäpintojen pohja- ja pintamaali. Soveltuu betoni-, rappaus- ja tasoitepinnoille, puu-, lastu- vaneri-, kipsilevylle, lasikuitu- ja maalaustapeteille sekä aiemmin maalatuille sisäkatoille ja sisäseinille.

730 LVC 7 Sisämaali himmeä

Himmeä vesiohenteinen akrylaattidispersiomaali. A-pohja valkoinen maali, C-pohja nesteenä maitomainen.

Sisäpintojen pohja- ja pintamaali. Soveltuu betoni-, rappaus- ja tasoitepinnoille, puu-, lastu- vaneri-, kipsilevylle, lasikuitu- ja maalaustapeteille sekä aiemmin maalatuille sisäkatoille ja sisäseinille.

720 LVC 20 Remonttimaali

Puolihimmeä vesiohenteinen akrylaattidispersiomaali. A-pohja valkoinen maali ja C-pohja nesteenä maitomainen.

Sisäseinien pesunkestävä pintamaali. Soveltuu betoni-, rappaus- ja tasoitepinnoille. Erilaiset puu-, lastu- vaneri-, mineraali, kipsilevyt, lasikuitu- maalaustapetit, sekä aiemmin maalatut sisäkatot ja -seinät.

707 LVC 7 Rock Sisämaali himmeä

Himmeä, vesiohenteinen, homesuojattu akrylaattidispersiomaali. A-pohja ja C-pohja

Kovaa kulutusta ja kosteutta kestävä sisäseinien pesunkestävä pintamaali. . Soveltuu betoni-, rappaus- ja tasoitepinnoille, puu-, lastu- vaneri-, kipsilevylle, lasikuitu- ja maalaustapeteille sekä aiemmin maalatuille sisäkatoille ja sisäseinille, jotka joutuvat kovalle kulutukselle.

6200 Pyynikki Kalkkimaali

Sammutettua kalkkia sisältävä perinteinen luonnonvalkoinen hygieeninen kalkkimaali.

Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön. Tyypillisiä käyttökohteita ovat esim. uunit, takat, saunanuunit, palomuurit, karjasuojat, kellaritilat, tiili- ja betonipinnat ja myös ulkona kalkki- ja kalkkisementtirappauspinnat, joissa sementin osuus on vähäinen ja aiemmin kalkilla käsitellyt pinnat. Soveltuu myös puupintojen valkaisukäsittelyyn sisätiloissa.

725 LVC 25 Rock Sisämaali puolihimmeä

Puolihimmeä, vesiohenteinen, homesuojattu akrylaattidispersiomaali. A-pohja valkoinen maali ja C- pohja nesteenä maitomainen.

Kovaa kulutusta ja kosteutta kestävä sisäseinien pesunkestävä pintamaali. . Soveltuu betoni-, rappaus- ja tasoitepinnoille, puu-, lastu- vaneri-, kipsilevylle, lasikuitu- ja maalaustapeteille sekä aiemmin maalatuille sisäkatoille ja sisäseinille, jotka joutuvat kovalle kulutukselle.


Notice: Undefined property: stdClass::$edit_page in /home/fintefi/html/wp-includes/capabilities.php on line 234