Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/fintefi/html/wp-content/plugins/Page Builder Everywhere/parts/layout-widget.php on line 112
Vedeneristeet | Fintex

VEDENERISTEET

Luotettavat ja kestävät vedeneristeet

Fintex vedeneristeistä löydät kaikki tarvitsemasi tuotteet kattavaan ja kestävään vedeneristykseen. Kylpyhuoneiden ja muiden märkätilojen vedeneristykseen käytettävät tuotteet on VTT:n sertifioima sekä M1- ja CE-merkitty. Vedeneristysjärjestelmämme kattaa kaikki märkätilojen työvaiheet pohjustustöistä vedeneristämisen kautta kankaiden ja vahvikkeiden asennukseen asti.

Fintex vedeneristysjärjestelmä soveltuu useimmilla materiaaleilla käytettäväksi

Fintex vedeneriste on valmistettu soveltuvaksi useimmilla materiaaleilla käytettäväksi. Ulkoparvekkeita ja uima-altaita lukuunottamatta tuote soveltuu lähes millaisen märkätilan vedeneristämiseen tahansa. Laadukkaat vedeneristysmateriaalimme ovat oikein asennettuina kestäviä ja varmistavat korkeatasoisen lopputuloksen. Fintexin tuotteiden avulla sinun ei tarvitse miettiä ja murehtia vedeneristyksen kestävyydestä!

Fintex vedeneristystuotteet

Fintex 1320 vedeneriste – Vedeneristedispersio pesuhuone-, suihku-, wc- ym. märkätilojen lattia- ja seinäpintojen vedeneristäminen, kun pinnoitteeksi tulee keraaminen laatta.

Fintex 1324-1325 vedeneristenauha – Vedeneristenauhaa 1324 ja 1325 käytetään kulmissa, nurkissa ja levyseinissä levyjen saumoissa. Pakkaukset: 1324 0,1m x 25m ja 1325 0,2m x 25m.

Fintex 1322-1323 vedeneristekangas – Fintex vedeneristeen kanssa käytettäviä non-woven kankaita.

Fintex 1326 lattiakaivonvahvike – Lattiakaivon vahvikekangas 1326 on kaivon kohdalle suunniteltu kangas.

Fintex 1331 lattiadispersio – Tasoitettavien pintojen vesiohenteinen maitomainen esikäsittelyaine. Lattiapintojen esikäsittelyyn ennen lattiatasoitteen levittämistä tai pölynsidontaan rakennepinnoille.

Alustana voi olla betoni, kevytbetoni, sementtiperustainen lattiatasoite, kipsilevy, vanerit ja puulevyt, lujalevyt tai keraamiset laatat.

Fintex 1330 pohjustus- ja tartuntaprimer – Dispersiopohjainen pohjustus- ja tartunta-aine. Käytetään ennen Fintex-vedeneristeen levitystä tartunnan parantamiseen ja betonipintojen lujittamiseen sekä pölynsidontaan.

Fintex 1344 – Sisänurkkavahvike vedeneristeelle
Fintex 1343 – Ulkonurkkavahvike vedeneristeelle

1340, 1341, 1342 Fintex – läpivientivahvike vedeneristeelle

Saatavilla: 42mm, 72mm, 107mm

Butyylimansetti 1327


Notice: Undefined property: stdClass::$edit_page in /home/fintefi/html/wp-includes/capabilities.php on line 234