Yritys

Fintex-Tetrakem Oy – Sopivat ratkaisut pinnalle kuin pinnalle

Fintex-Tetrakem Oy on Pirkanmaalla toimiva suomalainen yritys, joka valmistaa ja toimittaa liimoja, lasikuitutapetteja, vedeneristystuotteita ja tiivistysmassoja teollisuudelle, teollisuuden jälleenmyyjille ja rauta- ja värikaupoille yli 40-vuoden kokemuksella. Pitkä kokemus ja tiivis yhteistyö tuotteidemme loppukäyttäjien kanssa on antanut meille mahdollisuudet kehittää tuotteitamme asiakkaidemme toiveet huomioiden, mikä taas näkyy useissa erikoistuotteissamme, jotka hakevat vertaistaan käyttötarkoituksissaan.

Vaikka tuotteemme ovatkin erityisesti teollisuuden käytössä, valmistamme myös kuluttajakäyttöön soveltuvia tuotteita, joita myyvät mm. Fintex Maalikaupat ja hyvin varustellut Rautakaupat- tukkurit, kuten K-Raudat, RTV, Starkit, Rautanet-ketju, Veljekset Keskinen sekä Bauhaus ja Etra.


Suositut kotimaiset tuotemerkit

Olemme tulleet etenkin rakentajille ja remontoijille tutuiksi useiden tuotemerkkiemme kautta, jotka ovat löytäneet paikkansa monilta työmailta. Tuotemerkkeihimme lukeutuvat esimerkiksi Fintex, Tetrakem, LVC (Lakkavalmiste), Neofix, Tetramassa, Ovika, Wood Pro, Super-Wellu, AD 99 E, Plastfix, Suvi sekä Pispala.

Tutustu tuotteisiimme tarkemmin ja ota meihin yhteyttä. Opastamme sopivien tuotteiden valinnassa ja annamme niistä mielellämme tarjouksen.