VALMISTASOITTEET

Heti käyttövalmiit sisäseinien ja -kattojen valmistasoitteet

Rakentamiseen ja remontointiin tarkoitetut valmistasoitteet myydään sellaisenaan käyttövalmiina. Sisäseinien ja -kattojen tasoituksiin soveltuva tuoteryhmämme sisältää myös sauma- ja märkätilatasoitteet, joten valmistasoitteistamme löytyy vaihtoehdot kuiviin ja kosteisiin sisätiloihin. Valmistasoitteemme täyttävät rakennusmateriaalien päästöluokituksen M1- sekä CE-vaatimukset standardien EN15824:2009 ja EN13963:2005 mukaan. Valmistasoitteiden lisäksi valikoimaamme kuuluvat Marco sauma- ja kulmanauhat.

Fintex valmistasoitteet

Vesipohjainen käyttövalmis tasoite yleiskäyttöön. Sisäseinien ja -kattojen sekä saumojen tasoituksiin kuivissa sisätiloissa.

5370 Fintex LH valmistasoite  -Vesipohjainen käyttövalmis tasoite yleiskäyttöön. Sisäseinien ja -kattojen sekä saumojen tasoituksiin kuivissa sisätiloissa.
5310 Fintex LF kevyt hienotasoite – Vesipohjainen käyttövalmis tasoite yleiskäyttöön. Sisäseinien ja -kattojen tasoituksiin kuivissa sisätiloissa.
5330 Fintex LV kevyt märkätilatasoite – Vesipohjainen käyttövalmis märkätilatasoite yleiskäyttöön. Sisäseinien ja -kattojen sekä saumojen tasoituksiin kosteissa sisätiloissa.
5320 Fintex J saumatasoite – Vesipohjainen käyttövalmis saumatasoite. Sisäseinien ja -kattojen, kipsipuukuitu- ja lastulevyjen saumatasoituksiin käytettäessä saumanauhaa. Voidaan käyttää koneellisessa saumaustyössä.