FS SARJA

IMO-paloluokitellut sisämaalit meriteollisuuden käyttöön

Fintexin FS-sarja on nykyaikaisen meriteollisuuden tarpeisiin suunniteltu IMO-sertifioitu sisämaalisarja. Meriteollisuuden korkeiden vaatimusten mukaan Suomessa valmistetut maalit soveltuvat käytettäväksi erilaisilla paloluokitelluilla pinnoilla. Maalisarja kattaa IMO-paloluokitellut maalit pohjasta pintaan ja ne soveltuvat käytettäväksi monilla erilaisilla pinnoilla.

Saatavilla myös antimikrobiset sisämaalit

Maalisarjaan kuuluvat myös antimikrobiset versiot FS KSM 25 Puolihimmeä ja FS Satin Täyshimmeä. Kosteutta ja pesua kestävät antimikrobiset maalit soveltuvat erinomaisesti käytettäväksi tiloissa, joilta edellytetään erinomaista hygieniatasoa. FS Sarja kattaa monipuolisesti sisäpintojen maalitarpeen meriteollisuudessa tavalla ja saatkin kaikki tarvittavat maalit samalta, luotettavalta ja perinteiseltä toimijalta.

Tutustu FS Sarjaan tarkemmin ja tiedustele niistä lisää!

FS Sarjan tuotteet

6002 Tetrakem FS 2 Primer

Täyshimmeä vesiohenteinen IMO-paloluokiteltu akrylaattidispersiomaali. Palokiteltujen sisäkattojen pohja- ja pintamaali, sekä seinäpintojen pohjamaali sisällä. Soveltuu betoni-, rappaus- ja tasoitepinnoille. Erilaiset puu-, lastu- vanerilevyt, kipsilevyt, lasikuitu- maalaustapetit, sekä aiemmin maalatut sisäkatot ja -seinät.

6007 Tetrakem FS 7 Acrylic Matt – Himmeä vesiohenteinen IMO-paloluokiteltu akrylaattidispersiomaali. A-pohja valkoinen maali, C-pohja maitomainen kuivuttuaan kirkas maali. Sisäseinien ja -kattojen himmeä pintamaali. Soveltuu betoni-, rappaus- ja tasoitepinnoille. Erilaiset puu-, lastu- vaneri-, mineraali-, kipsilevyt, lasikuitu- maalaustapetit, sekä aiemmin maalatut sisäkatot ja -seinät.
6020 Tetrakem FS 20 High Performance Acrylic – Puolihimmeä vesiohenteinen IMO-paloluokiteltu akrylaattidispersiomaali. A-pohja valkoinen maali ja C-pohja nesteenä maitomainen kuivuttuaan väritön maali. Sisäseinien pesunkestävä pintamaali. Soveltuu betoni-, rappaus- ja tasoitepinnoille. Erilaiset puu-, lastu- vaneri-, mineraali, kipsilevyt, lasikuitu- maalaustapetit, sekä aiemmin maalatut sisäkatot ja -seinät.
6011 Tetrakem FS Ceiling Plus – Täyshimmeä erittäin peittävä vesiohenteinen IMO-paloluokiteltu akrylaattidispersiomaali. Soveltuvuus Paloluokiteltujen sisäkattojen pohja- ja pintamaali, sekä seinäpintojen pohjamaali sisällä. Soveltuu betoni-, rappaus- ja tasoitepinnoille. Erilaiset puu-, lastu-, vaneri-, mineraali-, kipsilevyt, lasikuitu- maalaustapetit, sekä aiemmin maalatut sisäkatot ja -seinät.
6025hs KSM25 FS Special Antimicrobial – Puolihimmeä vesiohenteinen IMO-paloluokiteltu antimikrobinen akrylaattidispersiomaali. A-pohja valkoinen maali ja C-pohja nesteenä maitomainen kuivuttuaan väritön maali. Kovaa kulutusta ja kosteutta kestävä sisäseinien pesunkestävä pintamaali. Soveltuu betoni-, rappaus- ja tasoitepinnoille. Erilaiset puu-, lastu- vaneri-, mineraali, kipsilevyt, lasikuitu- maalaustapetit, sekä aiemmin maalatut sisäkatot ja -seinät tiloissa, jotka joutuvat kovalle kulutukselle tai niissä vaaditaan hyvää hygieenisyyttä.

6009hs Tetrakem Satin FS – Täyshimmeä vesiohenteinen IMO-paloluokiteltu akrylaattidispersiomaali. A-pohja valkoinen maali ja C-pohja nesteenä maitomainen kuivuttuaan väritön maali. Kulutusta ja pesua kestävä sisäseinien pintamaali. Soveltuu betoni-, rappaus- ja tasoitepinnoille. Erilaiset puu-, lastu- vaneri-, mineraali, kipsilevyt, lasikuitu- maalaustapetit, sekä aiemmin maalatut sisäkatot ja -seinät tiloissa, jotka joutuvat kohtalaiselle kulutukselle tai niissä vaaditaan hyvää hygieenisyyttä, sekä täyshimmeää pintaa.