VESIOHENTEISET LAKAT

Vesiohenteiset lakat puupinnoille

Vesiohenteisten lakkojen tuotevalikoima painottuu paljolti rakennusalan ammattilaisten suosimiin lakkoihin. Parkettien, paneelien, kalusteiden ja muiden puupintojen lakkaukseen suunnitellut tuotteemme on luotu ammattirakentajille vastaamaan vaativan käytön asettamia edellytyksiä.

Vesiohenteisissa lakoissa huomioidaan käyttö sisätiloissa

Vesiohenteiset lakat on tarkoitettu ensisijaisesti sisätiloissa käytettäväksi. Tämän vuoksi pyrimme kehittämään niiden ominaisuuksia niin, että niiden käyttö on vaivatonta ja turvallista. Monet vesiohenteisista lakoista ovat lähes täysin hajuttomia eikä niiden levitys- tai tartuntaominaisuuksissa olla tingitty vähääkään.

Vesiohenteiset lakat

LVC Saunasuoja 1000 – Erikoistuote saunan löylyhuoneiden katto- ja seinäpaneelien käsittelyyn. Vesiohenteinen, väritön akrylaattipohjainen puupintojen suoja-aine, joka muodostaa likaa ja vettä hylkivän pinnan.
LVC PANEELILAKKA – Tuote on kehitetty puuteollisuuden ehtojen mukaan ja muokattu ammattirakentajalle luotettava akrylaattilakka puupintojen kestävään käsittelyyn sisätiloissa. Tuotteella on monipuoliset levitys- ja tartuntaominaisuudet.

ACRYLINE TOP 557 LAKKA – Huippunykyaikainen vähäpäästöinen puolihimmeä vesiohenteinen puupintojen pintalakka. Lakkapinta on erittäin kulutuksen ja kestävä. Ei tarvitse erillistä pohjalakkaa. Käyttökohteina kaikki puupinnat sisätiloissa myös lattiat. Lakkaat sitten keittiönpöytää, puuportaita tai lattioita valintasi on ACRYLINE TOP557.

ACRYLINE TOP 555 LAKKA – Huippunykyaikainen vesiohenteinen, kovapintainen, hyvintäyttävä, nopeasti kuivuva, ruiskupintalakka. Lakkapinta on erittäin kulutuksen kestävä. Käyttökohteina kaikki puupinnat sisätiloissa myös lattiat. Lakkaat sitten keittiönpöytää tai puuportaita valintasi on ACRYLINE TOP 555.

BAROKKI KALUSTELAKKA – Akrylaattilakka sisäkäyttöön. Tuotetta on helppo käyttää lakkaat sitten pöytää, tuolia, ovea tai mitä tahansa puupintaa, joka altistuu kovalle rasitukselle.

VO COLOR PETSI 115 – Vesiohenteinen, ekologinen, sävytettävä neste sisätilojen puupintojen värjäykseen. Sopii kaikille puulaaduille.