RAKENNUSLIIMAT

Fintex ja Tetrakem rakennusliimojen valikoimasta löydät kaikki tarvitsemasi liimat rakentamiseen tai remontointiin. Rakennusliimoissa löytyy vaihtoehtoja tapettien, laattojen ja levyjen tai seinä- ja kattomateriaalien liimaamiseen. Liimavalikoimaa tukevat myös kiinnitemaalimme sekä tapettiliisteri. Rakennusliimojen valikoimamme avulla onnistut sisätilojen rakentamisessa ja remonteissa riippumatta siitä, onko liiman käyttökohde kuivassa vai kosteassa tilassa.

Erikoisvalmisteiset rakennusliimat perinteisten vaihtoehtojen ohella

Perinteisten rakennusliimojen lisäksi olemme kehittäneet esimerkiksi erityisesti akustiikkalevyjen liimaamiseen tarkoitetun tuotteen. Useat liimoista on suunniteltu käytettäväksi muiden Fintex ja Tetrakem tuotteiden kanssa, mutta ne soveltuvat käytettäväksi myös muiden pintojen ja tapettien liimauksiin.

Tutustu rakennusliimoihimme tarkemmin ja kysy tuotteista lisää, mikäli jokin seikka jäi askarruttamaan!

Rakennusliimat ja liisterit

Tetrakem 1022 Akustiikkalevy- ja asennusliima, M1 – Villalevyjen, akustiikkalevyjen sekä styrox- ja kuitulevyjen liimaukseen sekä erilaisten listojen kiinnitykseen kuiviin ja kosteisiin tiloihin.
Fintex 1021 Laatta- ja levyliima – Kuivien ja kosteiden tilojen erikoisliima. Voidaan käyttää vedeneristeen tai kosteussulun päälle tuleviin liimauksiin. Vesiohenteinen.
Tetrakem 1020 Lattia- ja seinäliima – Hyvän alkutarttuvuuden omaava dispersioliima muovisten lattian- ja seinäpäällysteiden kiinnitykseen kuivissa.
Tetrakem 1025 Remonttiliima – Täysin liuotinvapaa ja myrkytön dispersioliima erilaisten lattian- ja seinäpäällysteiden kiinnitykseen kuivissa ja kosteissa tiloissa.

5006 Fintex Kiinnitemaali, M1 – Täyshimmeä vesiohenteinen sekapolymeerimaali lasikuitutapettien kiinnitykseen märkää märälle -menetelmällä.

Fintex 5055 Tapettiliima, M1 – PVAc-dispersiopohjainen liima kaikkien tapettityyppien kiinnittämiseen kuivissa ja kosteissa sisätiloissa.

Fintex 5070 Pulveriliima – Eva-sekapolymeeripulveri, joka soveltuu käytettäväksi lasikuitutapettien kiinnitykseen kuivissa sisätiloissa.

1114 Tapetinirrotusaine – Irrotusaine tapeteille, jotka ovat kiinnitetty selluloosa- tai tärkkelysliisterillä. Paperi- ja non-woven-taustaisten tapettien irrotukseen.