LIUOTINOHENTEISET SISÄMAALIT

Liuotinohenteisten sisämaaliemme valikoima sisältää erityisesti pohjustus-, viimeistely- ja korjausmaalaamiseen soveltuvia tuotteita. Liuotinohenteiset sisämaalit soveltuvat esimerkiksi puulattioiden pintakäsittelyyn ja maalaamiseen, mutta erilaiset betoni- ja metallipinnat ovat myös varsin suosittuja käyttökohteita.

Tutustu tarkemmin liuotinohenteisiin sisämaaleihimme ja niiden käyttökohteisiin. Mikäli et ole varma siitä, millainen maali soveltuu parhaiten käyttötarkoitukseesi, voit ottaa aina yhteyttä tuoteneuvontaamme.

Liuotinohenteiset sisämaalimme

403 – Ovika Uretaanialkydimaali – Aromaattivapaa 100% uretaanialkydimaali betoni-, puu-, lasikuitu- ja metallipinnoille. Tuotteella on erittäin laajat käyttöalueet niin ulkona kuin sisällä. Tuotteen suurimpina käyttökoheina ovat betoni- ja puulattiat sekä ovet, listat ja ikkunat.
405 – Ovika Tartuntapohjamaali – Alkydipohjainen tartuntapohjamaali ulko- ja sisäkäyttöön. Soveltuu seinien, kattojen, ovien yms. maalaukseen. Tarttuu hyvin ongelmapinnoille. Parempi ote pohjaan!
Roiskazu – Roiskakaton korjausspray – Roiskazu on tarkoitettu uusien ja uudehkojen roiskakattojen paikalliseen korjaukseen. Aikaisemmin roiskakaton vaurioita tai värjäymiä oli lähes mahdoton korjata huomaamattomasti. Roiskazulla moninkertaistat mahdollisuudet huomaamattomaan korjaukseen paikallisesti.
5123 – Fintex OVIKA Lattiamaali – Monikäyttöinen Uretaanialkydi lattiamaali puu-, betoni-, puumassalevy- ja metallilattioille sisällä ja ulkona.