LIUOTINOHENTEISET LAKAT

Liuotinohenteiset lakat pintojen viimeistelyyn

Liuotinohenteiset lakat tarjoavat pintojen viimeistelyyn kestävää näyttävyyttä. Erityisesti Final uretaanialkydilakka saa aikaan juuri halutun kiiltoasteen ja kovaakin kulutusta kestävän pinnan. Helppo hiottavuus ja kuivumisnopeus ovat olleet lakkojemme kehityksen kulmakiviä ja näitä ominaisuuksia olemmekin hioneet niin pitkälle, kuin mahdollista. Liuotinohenteisia lakkojamme voi käyttää pintojen viimeistelyn sisä- ja ulkotiloissa.

Huomioittehan, että liuotinohenteiset lakkamme on tarkoitettu ammattilaisten käytettäväksi, joten niiden käytössä on noudatettava erityistä varovaisuutta ja vältettävä tarpeetonta altistumista. Voit lukea lisää tuotteiden käytöstä niiden tuoteselosteista.

Fintex – Liuotinohenteiset lakat

FINAL URETAANIALKYDILAKKA – Aromaattivapaa yksikomponenttinen lakka ulko- ja sisäkäyttöön. Final -lakan kestävyyden takeena on sen pitkäaikainen käyttö tanssilattioiden, juhlasalien ja liikuntakenttien lakkana. Runsas valikoima kiilto-asteita. Poikkeaa edukseen!
NC-SPEED LAKKA – Perinteinen korkealuokkainen nitroselluloosalakka. Erittäin nopea puupintojen lakka, joka antaa tyylikkään ja puun luonnollisen lämmön säilyttävän kovan lakkapinnan.