Deprecated: Function create_function() is deprecated in /biz/1/fintefi/html/wp-content/plugins/Page Builder Everywhere/parts/layout-widget.php on line 112

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /biz/1/fintefi/html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 2597
TETRASTOP Antimikrobinen lasikuitutapetti | Fintex

TETRASTOP ANTIMIKROBINEN LASIKUITUTAPETTI

Antimikrobinen lasikuitutapetti on suunniteltu estämään homeiden ja bakteerien pääsyn sisäilmaan. Pinnoittamalla lasikuitutapetin kuidut valmistusvaiheessa metallisuolalla on saatu aikaan pinnoite, joka estää useimpien mikrobien läpipääsyn. Palamattomaksi ja uudelleenmaalattavaksi luotu tuote on myös kestävää ja sitä voidaan käyttää myös kosteissa tiloissa.

Suunnittelussa on huomioitu erityisesti hygieniset tilat

Antimikrobisten ominaisuuksiensa ansiosta TetraStop lasikuitutapetti sopii etenkin hygienisten tilojen, kuten sairaaloiden käyttöön. Lasikuitutapetin pinnalle joutuessaan mikrobit kuolevat eivätkä näin ollen pääse kasvamaan. Myöskään rakenteissa olevat homeitiöt eivät pääse tunkeutumaan antimikrobisen lasikuitutapetin läpi. Nämä ominaisuudet tekevät TetraStopista erinomaisen vaihtoehdon myös saneerauskohteisiin, erityisesti saneerattaviin sairaaloihin ja homesaneerauksiin.

Kulutuksen kestoa ja terveellisempää sisäilmaa

Kestävä TetraStop lasikuitutapetti soveltuu käytettäväksi kaikissa sisätiloissa. Kolhuja ja kulutusta kestävällä lasikuitutapetilla pinnoitettu seinä on usein korjattavissa pelkällä huoltomaalauksella. Sairaaloiden lisäksi TetraStop lasikuitutapettia voidaan käyttää kouluissa, päiväkodeissa, laboratorioissa ja normaaleissa kodeissakin.