Deprecated: Function create_function() is deprecated in /biz/1/fintefi/html/wp-content/plugins/Page Builder Everywhere/parts/layout-widget.php on line 112

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /biz/1/fintefi/html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 2597
Novelio lasikuitutapetit | Fintex

NOVELIO LASIKUITUTAPETIT

Novelio® lasikuitutapeteilla tuot ilmettä ja kestävyyttä kotiin tai julkisten tilojen sisustukseen. Lasikuitutapetti on kestävää ja hengittävää materiaalia joka antaa kodikkaan ilmeen. Lasikuitutapetti soveltuu moneen tilaan sillä se kestää kestää pesua ja rasitusta. Tapettia voidaan käyttää myös kosteissa tiloissa. Novelio® lasikuitutapetti edistää sisäilman laatua neutraloimalla formaldehydin vaikutuksia.

Novelion uniikit lasikuitutapetit ovat helppo asentaa ja ne voi halutessaan maalata akryylipohjaisilla sisämaaleilla. Asennukseen suosittelemme 5055 Fintexin Tapettiliimaa. Tuote soveltuu myös läpikuultavaan lasyyri- ja kuviomaalaukseen? Novelio® lasikuitutapetti on tulenkestävä ja ympäristöystävällinen.

CleanAir teknologian ansiosta tapetti on ympäristöystävällinen, sillä se puhdistaa huoneilmasta formaldehydiä imeyttämällä sitä rakenteisiin. Novelio on sisäilman laadusta kärsiville turvallinen ratkaisu. Laboratoriotestattu CleanAir vaikutus kestää yli 10 vuotta useammankin akryylimaalauskerroksen tapeteissa. Lasikuitutapetti suojaa myös seiniä kestämällä mekaanista rasitusta ja se peittää mahdolliset rakenteelliset hiushalkeamat. Novelio® lasikuitutapetin rakennusmateriaalin päästöluokka on M1, tuotteella on myös CE-merkintä.

Tapetista on saatavilla neljää eri kuosia: