Neofix 1040 Ohennus

Liuotin, ohennin ja puhdistusaine teollisuus ja kotitalouskäyttöön. Soveltuu Tetrakem kontaktiliimojen ja Super-Wellun ohentamiseen sekä liimatahrojen poistoon.

pdficon_smalltuoteseloste

pdficon_smallkäyttöturvallisuustiedote


Neofix 1180 Ohennus

Liuotin, ohennin ja puhdistusaine teollisuus ja kotitalouskäyttöön. Sisältää  liuotinbensiiniä, tolueenia ja asetonia.

pdficon_smalltuoteseloste

 


Fintex 5065 Lakkabensiini

pdficon_smallkäyttöturvallisuustiedote


Fintex 5120 Petroliöljymaaliohenne


Diablo Ruiskuohenne

diablo_ruiskuohenne

Nopea alkydimaalien ja –lakkojen ohenne. Nopeudeltaan vastaa keskiverto tinnereitä. Tuotteella on hyvät liuotus-ominaisuudet, joten suhteellisen pieni ohennusmäärä riittää.


Diablo Ksyleeni

diablo_ksyleeni

Erittäin hyvin pesevä liuotin. Soveltuu rasvan poistoon ja maalattavien pintojen puhdistukseen. Puhdistuskäytössä varmistettava alustan kesto.


Diablo Etanoli

diablo_etanoli

Perinteinen denaturoitu sprii. Entisöijien käyttämä viimeistelyaine. Käytetään Colorbind-petsien ja nitroselloosalakkojen ohentamiseen.


Diablo 100% tinneri

diablo_tinneri

Erittäin pesevä yleistinneri. Perinteinen pesukäyttöön soveltuva tinneri. Poistaa hyvin kuivuneetkin maalit ja lakat. Soveltuu nitroselluloosamaalien ja lakkojen ohentamiseen.


Diablo Asetoni

diablo_asetoni

Erittäin nopeasti haihtuva liuotin. Soveltuu rasvan poistoon ja liima- ja maalitahrojen puhdistukseen. Puhdistuskäytössä varmistettava alustan kesto.

pdficon_smallkäyttöturvallisuustiedote


5059 Maalarin tehopesu

Emäksinen puhdistus- ja esikäsittelyaine maalattaville pinnoille. Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön koville ja kiiltäville maalipinnoille.

pdficon_smalltuoteseloste