Ainutlaatuinen lasikuitutapetti estää mikrobien pääsyn huoneilmaan

Fintex homeStop -lasikuitutapetti on ratkaisu moniin rakentamisen ja saneeraamisen haasteisiin. Ainutlaatuinen lasikuitutapetti sisältää antibakteerisen ominaisuuden, jonka ansiosta mikrobit eivät pääse lasikuitutapetin läpi eivätkä toisaalta pysty kasvamaan tapetin pinnalla. Näin Fintex homeStop estää muun muassa terveydelle vaarallisten homeitiöiden pääsyn huoneilmaan.

tutkittu-testattu-ja-turvallinenFintex-Tetrakem Oy tuo markkinoille uudenlaisen Fintex homeStop -lasikuitutapetin. Antimikrobisella metallisuolalla pinnoitettu lasikuitutapetti pitää kurissa useimmat mikrobit, kuten homeitiöt ja MRSA-bakteerit.

– HomeStop estää mikrobien leviämisen rakennusten sisäpinnoissa, sillä lasikuitutapetin pinnalle joutuessaan mikrobit kuolevat, eivätkä voi näin ollen kasvaa ja levittää tauteja. Tapetti ei myöskään päästä mikrobeja lävitseen, joten esimerkiksi rakenteissa olevat homeitiöt eivät pääse huoneilmaan. Näin homeStop parantaa sisäilman laatua ja takaa sen hyvänä pysymisen, Fintex-Tetrakem Oy:n asiakaspalvelupäällikkö Ari Salmela kertoo.

Fintex homeStop -lasikuitutapetti onkin erinomainen tuote esimerkiksi homesaneerauksissa. Se ei poista tarvetta korjata homeongelman aiheuttajaa, mutta se varmistaa, että mahdollisesti rakenteisiin jäävät homeitiöt eivät pääse huoneilmaan. Kun lisäksi tiivistää lattian ja seinien raot Tetramassalla, varmistaa, etteivät mikrobit pääse kulkeutumaan näitäkään reittejä pitkin huoneilmaan.

Kovaa kulutusta kestävä materiaali

parastaPintaanAinutlaatuinen Fintex homeStop -lasikuitutapetti soveltuu käytettäväksi kaikissa sisätiloissa. Kotien lisäksi homeStop soveltuu erityistä puhtautta vaativiin kohteisiin, kuten sairaaloihin, laboratorioihin, kouluihin ja päiväkoteihin.

– Maalatuista seinäpinnoista epäpuhtauksien ja mikrobien poistaminen on helppoa silloin, kun seinät ovat ehjiä. Vaurioituneen maalipinnan desinfioiminen on sen sijaan hankalaa, joskus jopa mahdotonta. Maalipinnan vaurioiden korjaaminen on työlästä ja vaatii usein myös pölyhaittoja aiheuttavan tasoituksen ja hionnan, Salmela selventää.
– Kun taas pinnat on päällystetty homeStop -lasikuitutapetilla, eivät mikrobit pysty elämään seinillä. Lisäksi homeStop-lasikuitutapetilla päällystetyt pinnat kestävät maalattuja seinäpintoja paremmin kolhuja ja kovaa kulutusta. Vaurioituneen pinnan korjaamiseen riittää usein pelkkä huoltomaalaus.

Perinteisistä lasikuitutapeteista tutut hyvät ominaisuudet

Fintex homeStop -lasikuitutapetti käyttäytyy asennettaessa perinteisen lasikuitutapetin tapaan. Remontoiminen sujuu helposti niin ammattilaiselta kuin harrastelijalta, sillä lasikuitutapetti ei veny eikä sitä tarvitse vetyttää. Samoin kuin muutkin Fintex-lasikuitutapetit, myös homeStop on palamaton ja myrkytön pintamateriaali, joka lisää seinän kulutuksenkestävyyttä ja tuo elävyyttä ja kuvioita tasaisille pinnoille.

Tutkitusti turvallinen

homeettoman-ilman-puolestaFintex homeStop -lasikuitutapetti on tutkitusti turvallinen Öko-Tex-standardin 100, luokan 1 mukaisesti: testit läpikäynyt lasikuitutapetti ei sisällä mitään terveydelle vaarallisia aineita. Standardi takaa myös, että Fintex homeStop -lasikuitutapetti on valmistettu ympäristöystävällisesti eikä sen hävittäminen rasita luontoa.

 

 

 

 

Lisätietoja:

Fintex-Tetrakem Oy

Asiakaspalvelupäällikkö Ari Salmela

p. 0500 623 953

ari.salmela@fintex.fi

www.homeStop.fi / www.fintex.fi


Fintex-Tetrakem Oy on Pirkanmaalla toimiva suomalainen yritys, joka valmistaa ja toimittaa liimoja, maaleja, lasikuitutapetteja, vedeneristystuotteita ja tiivistysmassoja teollisuudelle, teollisuuden jälleenmyyjille ja rauta- ja värikaupoille. Kuluttajille tuotteita myyvät Fintex Maalikaupat ja hyvin varustellut rautakaupat ja tavaratalot. Tuotteita voi tilata myös netin kautta suoraan kotiovelle.