– PALJON MUUTAKIN KUIN MAALIA

Fintex ja Tetrakem tuotteet tarjoavat kattavan valikoiman sekä teollisuus- että yksityiskäyttöön. Valikoimissamme on myös erikoistuotteita mm. kenkä-, huonekalu- sekä autokoriteollisuuteen.

 

Halkeilematon, nopeasti päälle maalattava saumausmassa

tetramassa

Tetrakem Tetramassa on elastinen tiivistys- ja saumausmassa rakennuskäyttöön.
Sitä on erinomaisen helppo työstää! Tuloksena on tasainen sauma, joka säilyy elastisuutensa ansiosta. Soveltuu päälle maalattavaksi.

Lue lisää Tetrakem ja Fintex massoista!

 

 

Pinnoitejärjestelmä bakteerien ja homeen ehkäisemiseksi

homestop

Fintex homeStop -järjestelmä on hyväksytty ja testattu tapa toimia bakteereja, mikrobeja ja hometta vastaan Pidentää kiinteistön elinkaarta ja auttaa säilyttämään hyvän toimintaympäristön. Todetut erinomaisen hyvät testaustulokset. 

pdficon_smallTutustu homeStop tuoteperheeseen

 

 

Helppo ja nopea vedeneristys

vedeneristysKotimaisilla ja vedenpitävillä Fintexin vedeneristeillä onnistuu niin pesuhuoneen, suihkun, wc:n kuin muidenkin märkätilojen vedeneristäminen, kun pinnoitteeksi tulee keraaminen laatta. Alustana voi olla betoni, sementtipohjainen tasoite tai kostean tilan käyttöön soveltuva rakennuslevy.

Tuotteiden käyttäminen käy käden käänteessä: ne ovat helposti levittyviä ja läpikuultavan ominaisuutensa ansiosta kerrosvahvuuden on selvästi erotettavissa. Vedeneritys voidaan tehdä joko keskilattian vahvikekankaan kanssa tai ilman sitä.

Tutustu Fintex vedeneristysjärjestelmään

 

Aikaa ja kustannuksia säästävä kiinnitemaali

l_kiinnitemaaliLasikuitutapetit ovat palamattomia ja myrkyttömiä ja antavat seinille lujuutta ja kestävyyttä. Niiden kiinnittäminen on helppoa Fintexin kiinnitemaalin märkää märälle -menetelmällä, jolloin kiinnitys ja pohjamaalaus hoituu samalla kertaa.  Tällä tuotteella säästää aikaa ja rahaa, kun yksi työvaihe jää kokonaan pois. Näin ollen suorien työkustannusten säästö on jopa 25–30 prosenttia.

pdficon_smallTutustu Fintex kiinnitemaaliin